Overslaan en naar de inhoud gaan

Tijdens de Dag van de Voorschool op woensdag 12 april a.s. ben je tussen 10.00 uur en 12.00 uur van harte welkom bij onze voorscholen. Onze voor- en vroegschoolse educatie (VVE) vormt de perfecte basis voor de basisschool. De peuters worden volop uitgedaagd om zich verder te ontwikkelen. Dat ontwikkelen doen ze vervolgens eigenlijk (van)zelf, op hun eigen speelse manier. ‘Vanzelfontwikkeling’ noemen we dat bij UniKidz. Natuurlijk onder de liefdevolle begeleiding van ons deskundige team. 

Ons team heet je samen met je peuter van harte welkom in onze sfeervolle voor- en vroegschoolse educatie (VVE) locaties:

We laten je graag kennismaken met ons concept waarin wij aan peuters van 2-4 jaar de mogelijkheid bieden om zich in een veilige, liefdevolle en uitdagende omgeving te ontwikkelen en voor te bereiden op de basisschool. Plezier maken staat hierbij centraal!

Binnen onze VVE-locaties werken we met de methode Uk en Puk, een officieel door de overheid erkend educatief programma. Spelenderwijs leren peuters kernvaardigheden die zijn afgestemd op hun leeftijdsgroep en belevingswereld.  Zo worden de kinderen optimaal gestimuleerd in de taalontwikkeling, sociaal-emotionele ontwikkeling, motorische en zintuiglijke ontwikkeling, en rekenen. Daarnaast stellen wij voor onze peuters een gevarieerd activiteitenprogramma samen. Natuurlijk afgestemd op deze leeftijd.

 

UniKidz. Doet wat ouders ook zouden doen.

Actueel