Overslaan en naar de inhoud gaan

In de week van 10 t/m 14 augustus 2020 organiseert UniKidz een avontuurlijk en uitdagend summercamp voor kinderen die normaal gesproken niet naar de buitenschoolse opvang van UniKidz komen.

Het wordt een week waarin de kinderen geen tijd hebben om zich te vervelen!

We hebben een mooie mix van activiteiten van onze labels FitKidz (sport & bewegen), SoulKidz (met hart & ziel), SkillsKidz (maken & creëren) en MindKidz (ontwikkeling & onderwijs). Het activiteitenprogramma is tot stand gekomen door een samenwerking tussen UniKidz, WOW en KNAP.

Een kleine greep uit de activiteiten:
Skateboarden, Clown Ellebel, STEAM (Science, Technology, Engineering, Arts & Mathematics), er komen reptielen op bezoek, mozaïeken, powersmoothies maken, Fortnite Dancebattles, My Little van Gogh, Mini Professors, kookworkshops…

Summerschool Scoolz Boost
Daarnaast bieden we als extra optie deelname aan onze ‘Summerschool Scoolz Boost’ aan. Kinderen die vanwege alle thuisstudie behoefte hebben aan herhaling krijgen als onderdeel van het Summercamp per dag twee uur begeleiding in rekenen en taal. De rest van de dag volgen de kinderen het reguliere Summercamp programma. De Summerschool is geschikt voor leerlingen van groep 5 tot en met 8 en wordt begeleid door onze partner KNAP!. Er geldt een toeslag van € 50,- per kind voor deelname aan dit extra programma binnen ons Summercamp.

Kosten Summercamp:

€ 295,- (inclusief alle activiteiten, eten en drinken).
€ 50,- toeslag voor deelname aan de Summerschool Scoolz Boost
Mocht je (achteraf) besluiten om je kind bij UniKidz in te schrijven? Dan krijg je dit Summercamp (m.u.v. de summerschool) van ons cadeau! Deze actie geldt tot 3 maanden na afloop van het Summercamp.

Nog even alle gegevens op een rij:

Datum: 10 t/m 14 augustus 2020

Tijd: 08.30 – 18.30 uur

Locatie IJburg: UniKidz Park & UniKidz Haven

Locatie Zuid: UniKidz Zuid