Overslaan en naar de inhoud gaan

Momenteel biedt locatie UniKidz Neptunus al voorschool (VVE) voor 2 tot 4 jarigen en buitenschoolse opvang voor kinderen van 4 tot en met 13 jaar aan. Met de uitbreiding naar babyopvang komt een grote wens van zowel UniKidz als basisschool Neptunus uit. Nu kunnen ook onze baby's en peuters met hun grote broer of zus samen naar school! 

Voor kinderen, ouders en medewerkers van UniKidz en Neptunus is het een geweldige stap om de ontwikkeling van 0 tot en met 13 jaar van dichtbij mee te kunnen maken en kinderen hierbij te coachen. UniKidz werkt nauw samen met de Neptunus waardoor bijvoorbeeld kinderen van de voorschool al regelmatig een kijkje kunnen nemen op de 'echte' school. Het kunnen volgen van de ontwikkeling werkt heel positief. 

Het concept van UniKidz om kinderen hun talenten te laten ontdekken en ontwikkelen sluit mooi aan bij de visie van de school. Door middel van het aanbieden van activiteiten in de vier ontwikkelingsgebieden FitKidz, MindKidz, SoulKidz en SkillsKidz worden kinderen optimaal gestimuleerd in hun ontwikkeling. Dat begint al bij de allerkleinsten. 

De locatie is open. Een (digitale) rondleiding door de huidige locatie en inschrijven is nu al mogelijk!