Overslaan en naar de inhoud gaan
Zomerschool Neptunus en Poseidon

Ieder kind heeft een eigen leerlijn. Dat maakt het kind uniek. En daar houden we van. We geven ieder kind de ruimte om zich verder te ontwikkelen en hun talenten te ontdekken. Soms zijn er elementen in de leerlijn die een boost nodig hebben. Dat kan. Daar helpen we graag bij. Tijdens de zomerschool pakken we de uitdagingen aan. De kinderen gaan aan de slag met hun eigen leerdoelen zoals begrijpend lezen, taal en rekenen. We combineren educatieve spellen met het lesmateriaal. Hierbij werken de kinderen in kleine groepjes. 

De zomerschool moet niet te veel op school lijken. Daarom combineren we het onderwijs van Scoolz met de toffe educatieve activiteiten van UniKidz. Ga skateboarden, doe mee met de reptielenworkshop, een greenscreenbox workshop of een workshop special effects. Neem de tijd om te gamen. Volg een acteerles, Engelse les of een schaakles. Ontspan met yoga en laat je verrassen door nog veel meer activiteiten.

De kinderen kijken na het volgen van de zomerschool niet alleen terug op een leerzame maar vooral op een onvergetelijke zomer. Samen met ons jonge en enthousiaste team gaan ze vol zelfvertrouwen en met een powerstart het nieuwe schooljaar tegemoet.

Door extra subsidies kunnen de basisscholen Neptunus en Poseidon dit jaar de zomerschool aanbieden aan leerlingen die een extra boost nodig hebben voor het nieuwe schooljaar start. UniKidz en Scoolz bieden als onderwijspartner van de Neptunus en Poseidon ondersteuning in de vorm van aanvullend onderwijs aan de scholen en zal daarbij de zomerschool 2022 verzorgen.

De zomerschool is volledig gesubsidieerd en dus kosteloos voor jou als ouder. Er is voor deze zomerschool een maximum aantal plaatsen beschikbaar, dus schrijf jouw kind(eren) zo snel mogelijk in.

Wanneer?

Kom naar de zomerschool in de week van maandag 18 juli tot en met vrijdag 22 juli, dagelijks van 8.30 uur tot 14.00 uur én in de week van maandag 22 augustus tot en met vrijdag 26 augustus, dagelijks van 8.30 uur tot 14.00 uur.

Aanmelden kan direct via onderstaande button:

Aanmelden voor de zomerschool

De kinderen van groep 3 tot en met 7 kunnen tot en met 8 juli 2022 aangemeld worden door op onderstaande link ‘mijn kind aanmelden voor de zomerschool’ te klikken. Dit hoeft maar eenmalig en uitsluitend voor het eerste kind dat je aanmeldt. Na het afronden van de aanmelding ontvang je via email inloggegevens van ons ouderportaal. Daarna is het toevoegen van een broertje of zusje heel eenvoudig.

Heb je al eerder een kind bij ons ingeschreven?

Dan zit het e-mailadres al in ons systeem en kan je geen nieuwe aanmelding doen via dit registratieformulier. In dat geval zijn er twee opties:

  • Je hebt de inloggegevens van ons ouderportaal nog beschikbaar. Het is dan mogelijk om je kind rechtstreeks in het ouderportaal aan te melden. Ga via het menu naar Familie en door te klikken op de groene knop kun je kiezen voor Broertje/Zusje toevoegen. Of ga via het menu naar Contracten indien uw kind zelf ingeschreven stond bij UniKidz en door te klikken op de groene knop kun je een nieuw contract aanvragen.
  • Ben je je inloggegevens kwijt? Dan kan je via onze website naar het ouderportaal en klik je op ‘wachtwoord vergeten’. Zodra je een nieuw wachtwoord hebt aangemaakt kan je eenvoudig een kind toevoegen.

Wij gaan voor je aan de slag!

Nadat wij je aanmelding hebben ontvangen gaan we meteen voor je aan de slag! We checken of alle informatie compleet is. Is alles duidelijk? Dan mailen we een contract. Zodra je online akkoord hebt gegeven op de inhoud van dit contract, is je kind aangemeld en is de inschrijving compleet. Mocht dit niet het geval zijn, dan nemen we contact op om uit te leggen wat de vervolgstappen zijn.

Nog vragen over inschrijven? Neem snel contact op met onze medewerkers bij Planning & Plaatsing! We helpen je graag.

Voor meer informatie over de zomerschool kun je mailen naar info@scoolz.nl.

Tot snel bij de zomerschool!

Met vriendelijke groet,
Team UniKidz en Scoolz

Widgets