Overslaan en naar de inhoud gaan

UniKidz Nes is gevestigd in Nes aan de Amstel, een levendige buurtgemeenschap van de gemeente Amstelveen. Wij zijn gevestigd in Basisschool de Zwaluw waar ons unieke BSO opvangprogramma toegankelijk is voor kinderen vanaf 4 jaar. 

Voor de vier ontwikkelingsgebieden heeft UniKidz experience-boxes ingericht. Sporten doe je bij FitKidz in de sportzaal, theater en dans bij SoulKidz, SkillsKidz in de creatieve ruimte, en MindKidz in de STEAM (Science, Technology, Engineering And Mathematics) mobiele Makerspace. Maar ook buiten de eigen locatie worden activiteiten op structurele basis aangeboden. Je zwemdiploma? Precies, haal je bij UniKidz. Paardrijden? Zeker, bij UniKidz. Wij werken nauw samen met ondernemers, sportclubs, verenigingen en bewoners in de buurt. Wil jouw kind ook zijn talenten ontdekken en ontwikkelen? Schrijf je dan snel in bij UniKidz Nes!

Meer weten?

Wil jij (nog) geen rondleiding inplannen op onze locatie? Plan direct een vrijblijvend adviesgesprek. Laat je gegevens achter en wij bellen je binnen één werkdag terug! 

UniKidz Nes

  • UniKidz

Rebecca

  • Teamleider Nes
  • Pedagogisch medewerker BSO & KDV

Widgets