Overslaan en naar de inhoud gaan

UniKidz biedt op deze locatie tussen 8:30 uur en 12:30 uur peuteropvang aan. Met de groepen voor 2- tot 4-jarigen slaat UniKidz de brug naar onderwijs.

Onze peuters worden volop uitgedaagd om zich verder te ontwikkelen. Dat ontwikkelen doen ze vervolgens eigenlijk (van)zelf, op hun eigen speelse manier. ‘Vanzelfontwikkeling’ noemen we dat bij UniKidz. Natuurlijk onder de liefdevolle begeleiding van ons deskundige team.

Ontwikkeling

Wij stimuleren de ontwikkeling van onze kinderen door het aanbieden van activiteiten die bij hun leeftijd passen. Met een mooie balans tussen actieve en ontspannende activiteiten, zowel binnen als buiten. Deze leeftijdsfase is ontzettend leuk. De kinderen hebben inmiddels basisvaardigheden geleerd en zijn nieuwsgierig naar de wereld om hen heen. Tussen de 2 en 4 jaar maakt je kind grote stappen in de sociaal-emotionele ontwikkeling, ontwikkelt nieuwe motorische vaardigheden, wordt zindelijk en groeit de woordenschat en taalvaardigheid enorm. Tegelijkertijd treedt de peuterpuberteit op en komt het woordje nee regelmatig voorbij. Kortom, een mooie leeftijd om de activiteiten binnen ons activiteitenprogramma uit te breiden. Uiteraard is er nog steeds voldoende gelegenheid voor kinderen om lekker te ontspannen of uit te rusten.

Wij bieden peuters van 2-4 jaar de mogelijkheid om zich in een veilige, liefdevolle en uitdagende omgeving te ontwikkelen en voor te bereiden op de basisschool. Plezier maken staat hierbij centraal! 

Heeft jouw kind behoefte aan een fijne, vertrouwde en rustige omgeving met oprechte aandacht van toegewijde medewerkers? Meld hem of haar dan aan voor de peuteropvang bij UniKidz Orion.

Widgets