Overslaan en naar de inhoud gaan

Onze peuters worden volop uitgedaagd om zich verder te ontwikkelen. Dat ontwikkelen doen ze vervolgens eigenlijk (van)zelf, op hun eigen speelse manier. ‘Vanzelfontwikkeling’ noemen we dat bij UniKidz. Natuurlijk onder de liefdevolle begeleiding van ons deskundige team.

Ontwikkeling

Wij stimuleren de ontwikkeling van onze kinderen door het aanbieden van activiteiten die bij hun leeftijd passen. Met een mooie balans tussen actieve en ontspannende activiteiten, zowel binnen als buiten. Deze leeftijdsfase is ontzettend leuk. De kinderen hebben inmiddels basisvaardigheden geleerd en zijn nieuwsgierig naar de wereld om hen heen. Tussen de 2 en 4 jaar maakt je kind grote stappen in de sociaal-emotionele ontwikkeling, ontwikkelt hij nieuwe motorische vaardigheden, wordt hij zindelijk en groeit zijn woordenschat en taalvaardigheid enorm. Tegelijkertijd treedt de peuterpuberteit op en komt het woordje nee regelmatig voorbij. Kortom, een mooie leeftijd om de activiteiten binnen ons activiteitenprogramma uit te breiden. Uiteraard is er nog steeds voldoende gelegenheid voor kinderen om lekker te ontspannen of uit te rusten.

Een VVE met een Plus!

In onze sfeervolle voor- en vroegschoolse educatie (VVE) locaties bieden wij aan peuters van 2-4 jaar de mogelijkheid om zich in een veilige, liefdevolle en uitdagende omgeving te ontwikkelen en voor te bereiden op de basisschool. Plezier maken staat hierbij centraal!

Wij werken nauw samen met onderwijspartners.

Omdat onze locaties zijn uitgerust met ruimtes als een sportzaal, kookstudio, dans-/theaterzaal, STEAM Makerspace, atelier en een buitenspeelruimte, kunnen we veel van onze activiteiten op locatie verzorgen. 

Op onze kinderdagverblijven werken we met vaste gezichten op de groep. Dit zorgt voor geborgenheid en vertrouwdheid. Onze medewerkers zorgen voor een prettige sfeer zodat kinderen zich snel thuisvoelen bij UniKidz. Ons team bestaat uit bevlogen MBO-, HBO- en WO-gediplomeerde medewerkers, met ieder zijn eigen specialisme. Denk daarbij bijvoorbeeld aan een creatief therapeut, dans- en theaterdocent, sport- en bewegingsleider, verpleegkundige en pedagogisch coach.

Widgets

Sfeer proeven?

Kom langs!
Wij laten je graag kennismaken met ons unieke concept.