Overslaan en naar de inhoud gaan

Bij UniKidz Neptunus komen kinderen op de eerste plaats. We zorgen ervoor dat kinderen én hun ouders van over de hele wereld zich thuis voelen en creëren een plek waar zij zichzelf kunnen zijn. Bij UniKidz Neptunus bieden we tweetalige opvang aan kinderen van 3 tot 13 jaar.

Meer weten over ons tweetalige concept? Kom naar de informatiebijeenkomst:

  • Datum: vrijdag 14 april 2023
  • Tijd: 15:00 uur - 16:30 uur
  • Locatie: Piet Zwarthof 2, Amsterdam

Ben je erbij? Meld je aan via onderstaande button:

Tweetalige opvang

Bij UniKidz Neptunus communiceren we in het Engels en Nederlands met de kinderen. Op deze manier kunnen zij spelenderwijs kennismaken met twee talen. Tweetalige opvang draagt bij aan de ontwikkeling van kinderen. Ze leren sneller cognitieve taken, zijn beter in taal- en rekentaken en leren later makkelijker nieuwe talen.

Bij UniKidz International wordt er gewerkt volgens de strategie ‘one teacher one language’, waarbij een pedagogisch medewerker gedurende de dag alleen Nederlands spreekt en een medewerker gedurende de dag alleen Engels spreekt. Beiden spreken zij de taal op een officieel erkend niveau.

Activiteitenprogramma

Het activiteitenprogramma binnen UniKidz International kenmerkt zich door ons unieke activiteitenaanbod op onze vier wetenschappelijk onderbouwde ontwikkelingsgebieden: 

  • FitKidz (sport & bewegen)
  • SkillsKidz (maken & creëren)
  • SoulKidz (hart & ziel) 
  • MindKidz (ontwikkeling & educatie). 

Kinderen krijgen judo-, boks- en basketbaltraining, rijden paard, mountainbiken, maken dingen in de STEAM Makerspace (Science, Technology, Engineering, Arts & Mathematics), dansen, hebben theater-, circus- en kookles, doen aan ballet, krijgen zwemles, maken muziek en nog veel meer. De mogelijkheden voor de kinderen zijn eindeloos! 

Elke 10 weken kan een kind kiezen voor een nieuw activiteitenprogramma. Alle activiteiten binnen de opvang zijn inclusief. Ouders betalen niets extra.

UniKidz International & het onderwijs

UniKidz Neptunus heeft een sterke samenwerkingsvorm met DKC Neptunus. In deze samenwerking bieden wij de kinderen een warm en veilig welkom. We nemen gezamenlijk de kinderen mee in de geïntegreerde wereld van onderwijs en kinderopvang en begeleiden hen hierin. 

De samenwerking met het onderwijs geven wij op verschillende manieren vorm. We kiezen ervoor om naast de focus op een doorgaande leerlijn van de kinderen ook samen te werken bij de ontwikkeling van ons activiteitenprogramma. We sluiten hierbij aan op het profiel van de school. Ook verzorgen wij de talententijd, een proeftijd voor verdere diepgang voor de kinderen, en de zomerschool van DKC Neptunus.

We bring Internationals long life experiences by being their partner!

- UniKidz International

UniKidz & ouders

Het team van UniKidz Neptunus is er niet alleen voor de kinderen maar ook voor de ouders. Binnen onze locatie is er volop ruimte voor ontmoeting met andere ouders van over de hele wereld. In de gezellige, huiselijke omgeving kun je onder het genot van een kop koffie of thee sociale contacten leggen en ervaringen uitwisselen met andere ouders.

Gezamenlijk vormen we een community vanuit ouders, opvang en onderwijs. Wij zijn de partner van de Internationals en begeleiden hen op allerlei vlak. We creëren gezamenlijk een plezierige en fijne omgeving waarin zowel de ouders als de kinderen zich welkom voelen. Daarbij kunnen wij ondersteuning bieden bij allerlei vraagstukken die er zijn met betrekking tot onderwijs, wonen, werken en leven in Nederland.

Hoe we bij UniKidz International te werk gaan, kan je alleen zelf komen ervaren! De koffie en thee staan klaar tijdens de informatiebijeenkomst op vrijdag 14 april a.s. 

UniKidz. Doet wat ouders ook zouden doen