Overslaan en naar de inhoud gaan

Bij UniKidz staan kinderen en medewerkers centraal en dat zie je terug in de kwaliteit. Er wordt veel aandacht besteed aan talentontwikkeling van zowel kinderen als medewerkers door onder andere ons unieke activiteitenaanbod voor de kinderen en de ontwikkelingsmogelijkheden voor de medewerkers. Ook in de inrichting van de locaties wordt doorlopend geïnvesteerd om deze zo uitdagend en verzorgd mogelijk te houden.

Jaarlijks worden onze locaties geïnspecteerd door de GGD. Hierbij worden bijvoorbeeld het pedagogisch beleid, het veiligheids- en gezondheidsbeleid, het personeel en de groepen en de inrichting beoordeeld. Naar aanleiding van een jaarlijkse inspectie, wordt door de GGD een risicoprofiel opgesteld: zij maken een inschatting van of er veel of weinig toezicht nodig is op een locatie.

De locaties van UniKidz waarvoor een risicoprofiel is vastgesteld, zijn allemaal groen, de hoogst mogelijke waardering. Dat is een mooie stempel op de kwaliteit die wij leveren. Wij voldoen volledig aan de Wet Kinderopvang en meer.

Onze manager kwaliteit en veiligheid (voormalig GGD-inspecteur) is onder andere verantwoordelijk voor de interne controle op de implementatie en uitvoering van de Wet Kinderopvang binnen UniKidz, maar ook op de uitvoering van het eigen beleid van UniKidz en onze hoogwaardige kwaliteit. Op deze manier waarborgen wij een veilige, vertrouwde omgeving voor onze kinderen.

Actueel